Povezani zapisi:
Hadžijusifović, Mirel
- Osoba:
- Hadžijusifović, Mirel
- Koncept
- Osobe (Tablica autora)
- Povezani zapisi
1
- Inventarna oznaka
- MUO-050901
- Naziv zbirke
- Grafički dizajn
- Književni naziv
- knjiga
- Naslov predmeta
- Adris - Lica
- Država nastanka
- Hrvatska
- Grad nastanka
- Zagreb
- Godina nastanka:
- 2008
- Autor (osoba)
- Žinić, Nikola Bruketa, Davor Ramović, Imelda
- Suradnik (osoba)
- Hadžijusifović, Mirel
- Autorska radionica (proizvođač)
- Bruketa & Žinić OM
- Visina 1 (cm)
- 21.5
- Širina 1 (cm)
- 13.5
- Opis predmeta
- Knjiga je godišnje izvješće Adris grupe za 2007. godinu. Korice tvrde, bijele, s omotom. Na omotu fotografija - portret jednog od Adrisovih zaposlenika. "Godišnje izvješće za Adris grupu s 3000 različitih naslovnica. Zadatak je bio prikazati godišnji poslovni uspjeh i zaposlenike koji su za njega zaslužni. Rješenje je bila knjiga s 3000 različitih naslovnica, svaka od njih s portretom jednoga od Adrisovih zaposlenika."
- Tehnika izrade
- tisak
2
- Inventarna oznaka
- MUO-050900
- Naziv zbirke
- Grafički dizajn
- Književni naziv
- knjiga
- Naslov predmeta
- Podravka - Ovo je ulomak iz vječne rasprave o srcu
- Država nastanka
- Hrvatska
- Grad nastanka
- Zagreb
- Godina nastanka:
- 2006
- Autor (osoba)
- Žinić, Nikola Bruketa, Davor Ramović, Imelda Hadžijusifović, Mirel
- Suradnik (osoba)
- Topić, Marin
- Autorska radionica (proizvođač)
- Bruketa & Žinić OM
- Visina 1 (cm)
- 34
- Širina 1 (cm)
- 21.5
- Opis predmeta
- Godišnje izvješće za Podravku. Godišnjim izvješćem Podravke za 2005. godinu pokušava se što plastičnije ilustrirati ključnu ideju Podravkinog poslovanja – kompanija sa srcem. U prvome dijelu izjave su ljudi koji sumnjaju u važnost srca, dok se u drugome dokazuje kako je samo srce važno. "Osim uobičajenih podataka o kompaniji, ovaj godišnji izvještaj obiluje dokazima zašto je važno kuhati sa srcem. Centralna ilustracija ove ideje je autobiografski rukopis pisca Ante Tomića u kojem opisuje svoje djetinjstvo protkano Podravkinim proizvodima. Osim toga, u izvještaju je izveden eksperiment kako izgleda hrana pripravljena sa srcem i bez srca. Cijeli je izvještaj isprekidan Podravkinim receptima, a posebna zanimljivost je izvještaj revizora otisnut na beskonačnoj traci koja se koristila u računovodstvima diljem svijeta sedamdesetih i osamdesetih godina." (B&Ž)
- Tehnika izrade
- tisak